Saturday, 8 November 2008

dance like a criminal

if fred astaire had still lived to hear and dance to michael jackson's "smooth criminal", i am sure he would have made a video like this:it's plain fantastic. just think, to be able to dance like this. and those clothes!!!

6 comments:

Hippiegirl said...

i like your blog and all these colors :)

Lillgull said...

Skum dans! Ser lite stelt ut, drama gestikulernade och lite dragshow över damernas rörelser...om jag får säga det....Tror inte det är fred på riktigt, men jag vet inte.. Är det ihopklippta filmklipp kanske, eller har de redigerat på hans ansikte på dansaren. Damernas kläder är väldigt snygga dock!!! Gillar den cremefärgade omlottklänningen med vid kjol nästan i början :)

Lillgull said...

Det var en kul video att se!!! Och det är otroligt bra gjort, jag förstår inte riktigt hur de har genomfört detta med kostym, casting av dansare etc... Menade inte att låta gnällig och kritisk, som jag gjorde i förra kommentaren ;) Jag är bara så kräsen när det kommer till just denna genre med film och musik.

Glamour-Och-Fläskpannkaka said...

En helt underbar video!

fröken lila said...

@ hippiegirl: thank you so much!

@ lillgull: om man ser hela videon ända till slutet sá har de credits som säger att det är ihopklippt av tvá olika fred-astaire filmer. jag antar att de fick ihop rythmen av rörelserna genom klippning och kanske även genom att höja eller sänka tempo i filmerna. jag tycker den är helt fantastiskt gjort, videon. inte lätt att fixa till sá att det passar med takt och rythm och allt.

@ glamour och fläskpannkaka: tack, det tycker jag ocksá!

Lillgull said...

Oki, det kanske e genom att de saktat ner filmen eller tvärt om som rörelserna inte ser ...Riktigt riktiga ut. Om Fred verkligen hade dansat till den där musiken så hade det nog varit med mjukare rörelser...